Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Ύβρεις και... Αποτελέσματα

Από την κ. Σαρατζίδου πήραμε σήμερα (27/12/08) το ακόλουθο κείμενο και το δημοσιεύουμε ασχολίαστο:


"Μέρες τώρα σκεφτόμουν να γράψω κάτι για το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Το ανέβαλα αρχικά, για να … ολοκληρωθεί.

Το ανέβαλα μετά από απογοήτευση για την κατάντια και συνέχισα να το αναβάλλω από "εκδικητική" ίσως χαρά.

Σήμερα γράφω και το αφιερώνω «εξαιρετικά», όπως θα ’λεγαν και οι παλιοί φίλοι του ραδιοφώνου, σ’ αυτούς, που θεωρούν χρέος τους να ψηφίσουν τους εκπροσώπους τους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή… Καημένη Ολυμπιακή Ιδέα τι τραβάς κι Εσύ!

Ο αναπληρωματικός υποψήφιος κύριος Δημήτρης Σταματιάδης (γενικός γραμματέας της ΕΦΟΑ) είναι εκείνος, που πέρσι στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης εν όψει της εκδίκασης των Ασφαλιστικών Μέτρων για την Κατασκευασμένη Παράνομη Γ.Σ. του Δεκέμβρη του 2007, είχε πει: ‘Έλα τώρα η Λίτσα είναι θυμωμένη για το διασυλλογικό, γι’ αυτό τα κάνει αυτά…»

Ναι λοιπόν, ΕΙΜΑΙ θυμωμένη για το διασυλλογικό. Έχω μία κερδισμένη απόφαση στο ΑΣΕΑΔ για το Διασυλλογικό.

Έχετε μία καραμπινάτη παρανομία-πλαστογραφία για το διασυλλογικό.

Και είχατε φέτος ένα τεράστιο χαστούκι για το διασυλλογικό από συμμετέχοντες και μη. Το νιώσατε…;

Ακόμη και στην Α΄ κατηγορία υπήρξαν τόσες απουσίες, ώστε οι συμμετέχοντες να παίζουν εκ του ασφαλούς. Και με μηδέν νίκες δεν υποβιβαζόσουν. ΘΑΥΜΑ.

Στην Β΄ κατηγορία από 16 ομάδες ανά έδρα αλλού αγωνίστηκαν 12, αλλού 7 και το ρεκόρ ήταν 2! ΘΡΙΑΜΒΟΣ.

Στην Γ΄ κατηγορία αγωνίστηκαν πολύ οι ενώσεις να την πραγματώσουν και αν…

Στην τελική φάση ούτε καν για την άνοδο δεν παρουσιάζονταν να αγωνιστούν. Στους 4 οι 2 ήταν και πολλοί, αν σκεφτείς ότι η μία ήταν έδρα και η άλλη γειτόνισσα. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Και βέβαια δεν τα κάνω «αυτά για το διασυλλογικό». Το διασυλλογικό είναι πιάτο, που το τρώμε όχι κρύο, αλλά παγωμένο ( η μήπως κατεψυγμένο;). Αυτά που «κάνω» αφορούν τον κύριο υποψήφιο του Αθλήματός μας για την Ε.Ο.Ε. αύριο στην Καλαμάτα, τον Σπύρο Ζαννιά.

Αφορούν το καραμπινάτο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ, που έχει και την προστασία, που απολαμβάνει από την «Επιτροπή Εναρμόνισης του Νόμου 2725/99» πίσω από την οποία κρύβονται οι κατά τον Νόμο αρμόδιοι πολιτικοί.

Αφορούν την κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος της έκτακτης επιχορήγησης του 2004 για την δημιουργία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, που παρανόμως έγινε «μη το είδατε, μην το απαντήσατε» και κανενός αρμοδίου δεν ίδρωσε αυτί!

Η ΕΛΠΙΔΑ δεν πεθαίνει. Ακουμπά στην Δικαιοσύνη και περιμένει. Καιρός παντί πράγματι… Εμείς εδώ θα είμαστε. Οι άλλοι ταξιδεύουν για την Καλαμάτα σίγουροι ότι… θα περάσουν καλά.

Λίτσα Σαρατζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: