Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η ώρα του Α.Σ.Ε.Α.Δ.: Αφετηρία της Τεννιστικής και Ολυμπιακής Κάθαρσης...

Σήμερα στις 5μμ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. η ΠΡΟΣΦΥΓΗ της ΑΙΟΛΙΚΗΣ κατά της απόφασης 6/2009 της Ε.ΦΙ.Π.(Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος) της Ε.Ο.Ε. (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή), η οποία "αθώωσε" δις (παλαιότερα και προσφάτως) τον ευτελίσαντα τα πάντα και διαφυγόντα την αποπομπή στην ολομέλεια με το ανατριχιαστικό 18-2 προκαλώντας Κρίση Απελπισίας στον Ελληνικό Αθλητικό Κόσμο, αφού απέδειξε επώδυνα ότι τα περί Ψήφου Συνειδήσεως είναι ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ...
Θέλουμε να ελπίζουμε και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ (ενάντια σε όλους, αφού δεν έχουμε συναντήσει ακόμη κανέναν εκπρόσωπο της Κοινής λεγόμενης Γνώμης να συμμερίζεται την Πίστη μας!) ότι τα Μάτια της Δικαιοσύνης θα είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ως προς το ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και ΤΥΦΛΑ ως προς τους διαδίκους.
Κουράγιο και Ηθικό Ακμαιότατο στην Γενική Γραμματέα της ΑΙΟΛΙΚΗΣ, που δεν υποστέλλει την σημαία της Τεννιστικής Κάθαρσης και στους Εθελοντές Συμπαραστάτες της στον Αγώνα, που διεξάγουν εδώ και 3 χρόνια.

Χθες, μετά από προσπάθεια ημερών, μιλήσαμε με το μέλος της Δ.Ο.Ε. κ. Λάμπη Νικολάου, αφού του είχαμε στείλει Ενημερωτικό Υλικό με αφορμή το τελευταίο "κτύπημα", ο οποίος δεν θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα της Λαμπαδηδρομίας και τα προηγηθέντα η εξ αυτής απορρέοντα σε σχέση με τον πρωταγωνιστή της απίστευτης αυτής ιστορίας όντας εξοργισμένος (ελπίζουμε όχι με εμάς, δηλαδή το tennis-sos, αλλά με τον δράστη, όμως σεβαστήκαμε την απόφασή του πιστεύοντας πως είναι προσωρινή) και δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να γνωστοποιήσουμε τη συνομιλία μας.

ΣΩΣ.Τ.Ά.

2 σχόλια:

mary είπε...

Τελικά έγινε κατι? Με αυτο το σχόλειο θελω να δωσω δυναμη και κουραγιο σε όποιον ακομα προσπαθει. Κάποιοι ελπιζουν επιτελους κατι να αλλαξει. Τόσος αγώνας για τα αυτονόητα. Αμαν πια. Να περιοριστει λίγο η απληστια καποιων.

mary είπε...

Τελικά τι εγινε με αυτο το θεμα? Βγάζει ματι η υποθεση. Πολοί αγαπουν το τενις αλλα οταν καποια στιγμη βρισκουν μπροστα τους τόση βρωμια απογοητευονται. Προσπαθειες αναπτυξης του αθληματος πνιγονται απο συμφεροντα. Κουράγιο και δύναμη θελω να δώσω με αυτό το σχόλιο σε όποιο προσπαθει. Κάποιοι ακόμα ελπιζουν........

Μαιρη