Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου Καταγγελλόντων-2

Όπως είχαμε δεσμευτεί χθες, επανερχόμαστε για πλήρεις διευκρινίσεις για την Αλήθεια περί ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ του Ζαννιά.

Πήραμε σήμερα την απόφαση 6710/2009, που ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί και από την χειρόγραφη σελίδα 12 αντιγράφουμε: «Μετά απ’ όλα τα προαναφερόμενα δεν αποδεικνύεται, ότι κατά τον επίδικο χρόνο, που λήφθηκαν οι προσβαλλόμενες αποφάσεις υπήρχε ασυμβίβαστο στην ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του εναγομένου στο πρόσωπο του προέδρου τον Σπυρίδωνα Ζαννιά, που να επέφερε αυτοδίκαια, την έκπτωσή του κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 παρ. 6 και 7 του Νόμου 2725/99.»
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο καθείς:
1. Στις 7/6/2007 το σωματείο Ε.Φ.Τ.Α. ΑΙΟΛΙΚΗ στέλνει προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και την Γ.Γ.Α. φάκελο με τα αποδεικτικά έγγραφα, που στοιχειοθετούν το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ του Ζαννιά ως προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. και κυρίου μετόχου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ.
2. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. αποφασίζει Καταστατική (για τροποποίηση του καταστατικού της) Γ.Σ. για τις 17/6/2007 στα Χανιά, όπου ψηφίζεται η τροποποίηση.
3. Δ.Σ. για το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ (Όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99) γίνεται στις 30/6/2007, όπου 6 Σύμβουλοι ψηφίζουν ΝΑΙ και 8 ΟΧΙ (συμπεριλαμβανομένου του υπό κρίσιν!...).
4. Κοινοποιούνται τα Πρακτικά στον Γ.Γ.Α. (γνώστη του Νομικού Προβλήματος, που έχει ανακύψει) για την εφαρμογή του Νόμου εντός 15 ημερών, αλλά ο Σ. Δουβής περί άλλων μεριμνά και τυρβάζει και δεν εκδίδει την Διαπιστωτική Πράξη Έκπτωσης του Σ. Ζαννιά από το αξίωμα του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Εκκρεμεί προσφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (5235/2007) κατά του Υπουργείου Πολιτισμού για την ακύρωση της τεκμαιρόμενης σιωπηρής άρνησης του Γ.Γ.Α. του Υπουργείου Πολιτισμού και κάθε άλλης συναφούς, ρητής η σιωπηρής προγενέστερης η μεταγενέστερης πράξης της διοίκησης για την έκδοση Διαπιστωτικής Πράξης της αυτοδίκαιας έκπτωσης του Σπυρίδωνα Ζαννιά. Ήταν να εκδικαστεί στις 8/11/2008. Δεν εκδικάστηκε λόγω μη κατάθεσης φακέλου από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ορίστηκε Δικάσιμος για τις 8/12/2009. Στη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν περιελήφθη στα Θέματα και αναμένουμε ανακοίνωση νέας ημερομηνίας Εκδίκασης.
5. Υποβάλλεται αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ, που εκδικάζεται στις 8/11/2007 και εκδίδει την «απόφαση» 2686 στις 7/7/2008 και αντιγράφω από την σελ. 8: « Κηρύσσει εαυτό αναρμόδιο. Παραπέμπει την υπόθεση προς εκδίκαση ενώπιον του καθ’ ύλην και κατά νόμον αρμοδίου δικαστηρίου, ήτοι του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.» Εκεί προσφύγαμε και ορίστηκε δικάσιμος για τις 29/4/2010.
6. Υποβάλλεται αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για παράνομη σύγκλιση της Γ.Σ. των Χανίων, η οποία εκδικάζεται κι αυτή στις 8/11/2007 κι εκδίδεται η 2685/7.7.2008 απορριπτική απόφαση. Σε αυτήν την απόφαση ασκήσαμε έφεση, η οποία εκδικάστηκε και η θρυλούμενη από το site της Ε.Φ.Ο.Α. (πριν καθαρογραφεί) 6710/2009 είναι η απόφασή της. Δηλαδή η επίμαχη απόφαση αφορά την αγωγή για την Γ.Σ. των Χανίων, όπου ένας από τους προβαλλόμενους λόγους ακύρωσης ήταν και το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ του Σ. Ζαννιά. Σωστά η απόφαση κρίνει ότι στον «επίδικο χρόνο» δεν υπήρχε ΤΥΠΙΚΑ ασυμβίβαστο, αφού δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη οι προβλεπόμενες από τον 2725/99 Αθλητικό Νόμο διαδικασίες, που ακολούθησαν την Αρχική Καταγγελία. Αυτή την αγωγή, αλλά και την έφεση την ασκήσαμε, για να έχουμε διακοπή των Τροποποιήσεων του Καταστατικού, οι οποίες βλάπτουν καταφανώς τα συμφέροντα των Συλλόγων επιλεκτικά και αναδρομικά με φωτογραφικά άρθρα προγραφών. Αποτέλεσμα της δικαστικής αυτής προσπάθειας ήταν να σταματήσουμε για 2 χρόνια την εκούσια διαδικασία της έγκρισης του νέου καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Α., η οποία ακόμη εκκρεμεί…
Γι’ αυτό, όπως θα έλεγε και ο αγαπητός μας ΙΑΝΟΣ καλύτερα: «Ουδέν Σχόλιον, Σπυράκο!»

Οι Σκέψεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ σε όλους και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ για Αλήθειες και στρεβλώσεις Δικά Σας…

Λίτσα Σαρατζίδου- 11 Δεκεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: