Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Λίτσα Σαρατζίδου: Είμαι κι εγώ Γονιός του Αθλητή Γεμουχίδη!

Όταν το θράσος του παριστάνοντος τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. έχει ξεπεράσει κάθε όριο, είναι αυθόρμητη και αλληλέγγυα η γνωστοποίηση. Είναι μία γνωστοποίηση, που έπρεπε να κάνει αυτόματα κάθε Έλληνας Γονιός Αθλητή διαβάζοντας το site της Ε.Φ.Ο.Α.
Αυτός που ξεκοκάλισε 1.050.000 Ε, για την κατασκευή Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης Βόρειας Ελλάδας χωρίς να το φτιάξει και προσπαθεί να καλύψει το ανοσιούργημα με φούσκες...
Αυτός που έχει διαλύσει το Ελληνικό Τέννις.
Αυτός που έχει καταργήσει μία Δεκαετία τώρα κάθε οδοιπορικό για τους αθλητές ακόμη και για τα Πανελλήνια.
Αυτός που έχει φορτώσει τεράστιο κόστος κατά αγωνιστικό game στον Έλληνα Γονιό.
Αυτός που για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους έχει καταξοδεύσει για χρόνια τους προϋπολογισμούς της ομοσπονδίας.
Αυτός, που για χρόνια χρωστά στα Σωματεία οδοιπορικά αθλητών και Συλλόγων της προηγούμενης Δεκαετίας.
ΤΟΛΜΗΣΕ
Να καταγγείλει τον πατέρα του Αθλητή για προσφυγή στον Τύπο και παρασιώπησε το Γεγονός ότι τα επίμαχα χρήματα δεν ανήκαν καν στην Ε.Φ.Ο.Α., αλλά ήταν περσινή υποτροφία του Αθλητή από την I.T.F. για τα Αγωνιστικά του Αποτελέσματα και εστάλησαν μέσω της Ε.Ο.Ε. στην Ε.Φ.Ο.Α. και κατέληξαν στα χρωστούμενα στο Ι.Κ.Α. από την Ε.Φ.Ο.Α.
Δεν φτάνει, που δεν στηρίζει τους Αθλητές. Έφτασε να στηρίζεται από τους Αθλητές. ΕΛΕΟΣ…
Οι μόνοι που δεν δικαιούνται να αναφωνήσουν το ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΓΕΜΟΥΧΙΔΗ είναι τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., γιατί αυτοί είναι τα δεκανίκια της φτιαχτής πλειοψηφίας του «αυτοδιοίκητου» του Αθλήματος. ΝΤΡΟΠΗ!...

Υ.Γ. Ήλθε η ώρα να στείλει η Ε.Φ.Ο.Α. τα οφειλόμενα (βάσει αποφάσεων του δ.σ. της και ανεξοφλήτων γραμματίων εισπράξεως) στον Σύλλογο της ΑΙΟΛΙΚΗΣ, που στήριξε την Αθλητική Δραστηριότητα της Νικόλ Κυπριτίδου την προηγούμενη Δεκαετία, και ακόμη τα περιμένει, για να μην καταλήξουμε κι εμείς με Δικαστική Απόφαση να γίνουμε αίτιοι ανάλογης αχαρακτήριστης συμπεριφοράς.
Ο Χρόνος δεν καλύπτει τις πληγές, αλλά τις βαθαίνει περισσότερο όταν τις ξύνουμε συνεχώς.

Λίτσα Σαρατζίδου 3 Δεκεμβρίου 2009

Είμαι κι εγώ γονιός της Νικόλ Κυπριτίδου και του Πάρι Γεμουχίδη!
ΣΩΣ.Τ.Ά. (σωστά;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: