Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το Δημοσιογραφείν Γενναιότητα Απαιτεί!

Δημοσιεύουμε την απάντηση του tennis24 ( με την υπερβολική, αν όχι αστεία, επεξήγηση: We are tennis... Είμαστε το τένις...)
προς τον Αλέξανδρο Τσάτση για την μη δημοσίευση του κειμένου του με τίτλο “Περί Διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος”, ενώ έχουμε μείνει άναυδοι με την αιτιολογία του στυλ “Αγαπητοί Αναγνώστες μας, κρίνουμε πριν από σας για σας τι σας ΑΦΟΡΑ”... 
 Εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για τον κόσμο του τέννις να απαντηθούν τα ερωτήματά του προεκλογικώς, δεδομένου ότι τα 2 σάϊτ δημοσίευσαν πάρα πολλές απόψεις με αφορμή τις αυριανές εκλογές στην ΕΦΟΑ και καθότι η Ενδελεχής Ενημέρωση επί Οικονομικών-Ουσιαστικών θεμάτων (Κατά Τραγικό Τρόπο) είναι είδος εν ανεπαρκεία στις μέρες μας...
Ακολουθούν οι ευχαριστήριες επιστολές του κ. Τσάτση προς τα “τέννις24” και “τέννις-νιούζ”.
ΣΩΣ.Τ.Ά.


Καλημέρα κ.Τάτση
Το κείμενό σας είναι ενδιαφέρον αλλά πιστεύουμε ότι δεν αφορά τους αναγνώστες μας και γι’αυτό δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.
Με εκτίμηση
Tennis24

Προς το τέννις24
Ευχαριστώ, που βρήκατε το κείμενό μου ενδιαφέρον. Απόρησα για τον αποκλεισμό του από το τεννιστικό ειδησεογραφικό σας σάιτ με δεδομένο ότι περιείχε μόνον ερωτήσεις, που πηγάζουν από επίσημα έγγραφα (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ) παραγόντων του τέννις. Είναι επώνυμο, δεν καταγγέλlει κανέναν και τίποτα, απλά ρωτάει. ΈΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΏ. Πίστευα ότι θα ήταν ενδιαφέρον για τον κόσμο του τέννις να απαντηθούν τα ερωτήματά μου και ιδίως εν όψει των αυριανών εκλογών στην ΕΦΟΑ.
Περίμενα από σας περισσότερη δημοσιογραφική ευαισθησία... Επλανήθην και εισέπραξα τον αποκλεισμό.
Να είστε καλά.
Η ζωή συνεχίζεται.
Ευχαριστώ για τον αποκλεισμό.
Αλέξανδρος Τσάτσης


Προς το “τεννις-νιούζ”
Θα ήθελα να γνωρίζω τον λόγο αποκλεισμού του κειμένου μου (ΠΕΡΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) από το τεννιστικό ειδησεογραφικό σας σάϊτ.
Το κείμενό μου περιέχει μόνον ερωτήσεις, που πηγάζουν από επίσημα έγγραφα (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ) παραγόντων του τέννις. Είναι επώνυμο, δεν καταγγέλλει κανέναν και τίποτα, απλά ρωτάει. ΈΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΏ. Πίστευα ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για τον κόσμο του τέννις να απαντηθούν τα ερωτήματά μου και ιδίως εν όψει των αυριανών εκλογών στην ΕΦΟΑ.
Περίμενα κι από σας περισσότερη δημοσιογραφική ευαισθησία... Επλανήθην.
Εισέπραξα τον αποκλεισμό.
Να είστε καλά.
Η ζωή συνεχίζεται.
Ευχαριστώ για τον αποκλεισμό.
Αλέξανδρος Τσάτσης


Δεν υπάρχουν σχόλια: